Tafelvoetbalspel stevig​

U heeft vast wel gezien dat er op sommige schoolpleinen naast de traditionele speeltoestellen als wip, glijbaan en klimrek, ook steeds vaker andere spellen staan. Ons outdoor tafelvoetbalspel bijvoorbeeld. Ons tafelvoetbalspel is stevig genoeg om niet alleen de weerelementen, maar ook vandalisme te weerstaan. Het stevige tafelvoetbal is namelijk gemaakt van een enkel stuk beton, waardoor het ijzersterk is. Natuurlijk zitten er bij elk tafelvoetbalspel ook losse elementen als de poppetjes en de stangen waar de poppetjes mee rongedraaid worden. Deze zijn bij ons gemaakt van gehard kunststof en roestvrij staal. Dit geldt ook voor alle schroeven die bij de tafels zijn gebruikt. Hierdoor kunnen wij u een stevig tafelvoetbalspel leveren waarvan we zeker zijn dat de kinderen op uw school of in uw buurt er lang plezier aan zullen beleven.

Ons tafelvoetbalspel is stevig en nagenoeg hufterproof

Als u een tafelvoetbalspel op een schoolplein of andere buitenruimte neerzet, dan begrijpt u dat dit tegen een stootje moet kunnen. Kinderen vinden het heerlijk om zich helemaal uit te leven als ze in hun spel opgaan. Daarnaast worden openbare plekken ook wel eens gebruik door mensen met minder goede bedoelingen. HeBlad heeft er dan ook zorg voor gedragen dat alle producten die uit onze fabriek komen nagenoeg hufterproof zijn. We willen u wel uitdagen te proberen ons stevig tafelvoetbalspel te beschadigen, maar we kunnen u garanderen dat dit niet zomaar eenvoudig gaat lukken!

Veel plezier met onze stevige tafelvoetbal kast

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van ons onverwoestbare tafelvoetbalspel voor buiten. Neem dan ook vrijblijvend contact met ons op als u meer wilt weten. Samen met u kunnen we bekijken waar ons tafelvoetbalspel het beste bij u tot zijn recht zou komen en bespreken we graag de mogelijkheden om ons spel te personaliseren. U kunt namelijk uit meerdere kleuren kiezen voor de voetballertjes in het spel. Op onze website kunt u hier ook meer informatie over vinden, evenals over onze vele andere producten. Naast buitenspellen hebben we ook bijvoorbeeld picknickbanken en tafels in ons assortiment.

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.

Geachte bezoeker,

We hebben gedetecteerd dat u vanaf Nederland onze website bezoekt.

Selecteer de door u gewenste taal:

Nederlands

Doorgaan naar de huidige website
Sehr geehrter Besucher,

Wir haben feststellen können, dass Sie von Deutschland aus unsere Website besuchen.

Wählen Sie bitte Ihre gewünschte Sprache:

Deutsch
Nederlands

Fahren Sie mit der aktuellen Website
Kære besøger,

Vi kan se, at du besøger vores hjemmeside fra Danmark.

Vælg det ønskede sprog:

Dansk
Deutsch
Nederlands
English

Fortsæt til den nuværende hjemmeside
Dear visitor,

We have detected that you are visting our website from Great Britain.

Please select your preferred language:

English
Nederlands

Continue to current website.
Chère visiteur,

Nous avons détecté que vous êtes de la France visitez notre site Web.

Sélectionnez la langue que vous voulez:

Français
Nederlands

Continuez vers le site actuel.
Geachte bezoeker,

We hebben gedetecteerd dat u vanaf België onze website bezoekt.

Selecteer de door u gewenste taal:

Nederlands
Français
Nederlands
Français

Doorgaan naar de huidige website