Tafelvoetbalspel outdoor​

Op zoek naar een leuk element voor een schoolplein of speeltuin? Kijk dan eens op pingpongtafel.nl, de website waar u allerhande originele speelattributen vindt waar u elk speelterrein mee opvrolijkt. We verkopen niet alleen tafeltennistafels voor buiten die nagenoeg hufterproof en weerbestendig zijn, we hebben ook andere binnenspellen naar buiten gebracht. U kunt daarbij denken aan onder andere een schaaktafel, maar ook bijvoorbeeld onze mens erger je niet tafel en ons outdoor tafelvoetbalspel. Net als onze andere producten is laatstgenoemde ook geheel gemaakt van beton. Het is zelfs uit een enkel stuk beton vervaardigd, zodat het met geen mogelijkheid verplaatst of beschadigd kan worden door vandalen.

Een tafelvoetbalspel outdoor gebruiken

Op onze website vindt u een groot aantal referenties van tevreden gebruikers van onze speeltoestellen. Zo staan er ook vele referenties op van scholen waar ons outdoor tafelvoetbalspel is geplaatst op het schoolplein. Bij meerdere van deze referenties staan foto's waar u op kunt zien hoe goed ons tafelvoetbalspel outdoor te gebruiken is. Bij ons outdoor tafelvoetbalspel hoeft u zich er geen zorgen over te maken dat er snel iets kapot gaat. Niet alleen is deze uit een enkel stuk beton gemaakt, maar daar komt bij dat alle overige elementen gemaakt zijn van roestvrij staal en geharde kunststof. Het gaat hier om bijvoorbeeld de stangen waarmee de poppetjes gedraaid worden, alsmede de poppetjes zelf.

Meer informatie over onze producten

De producten van Heblad hebben een goede naam in heel Europa. We hebben door heel Europa onze outdoor spellen op schoolpleinen en in speeltuinen staan. Wilt u meer weten over de kwaliteit van onze producten? Kijkt u dan eens op onze website, te vinden op pingpongtafel.nl. Deze staat vol met informatie over elk van onze spellen, maar ook onze picknicktafels en banken. Meer weten over een van onze producten? Neem dan gewoon eens contact met ons op. We staan u graag te woord om u meer te vertellen over welke mogelijkheden we u allemaal te bieden hebben. Samen bekijken we welk product het beste bij uw schoolplein of speeltuin past.

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.

Geachte bezoeker,

We hebben gedetecteerd dat u vanaf Nederland onze website bezoekt.

Selecteer de door u gewenste taal:

Nederlands

Doorgaan naar de huidige website
Sehr geehrter Besucher,

Wir haben feststellen können, dass Sie von Deutschland aus unsere Website besuchen.

Wählen Sie bitte Ihre gewünschte Sprache:

Deutsch
Nederlands

Fahren Sie mit der aktuellen Website
Kære besøger,

Vi kan se, at du besøger vores hjemmeside fra Danmark.

Vælg det ønskede sprog:

Dansk
Deutsch
Nederlands
English

Fortsæt til den nuværende hjemmeside
Dear visitor,

We have detected that you are visting our website from Great Britain.

Please select your preferred language:

English
Nederlands

Continue to current website.
Chère visiteur,

Nous avons détecté que vous êtes de la France visitez notre site Web.

Sélectionnez la langue que vous voulez:

Français
Nederlands

Continuez vers le site actuel.
Geachte bezoeker,

We hebben gedetecteerd dat u vanaf België onze website bezoekt.

Selecteer de door u gewenste taal:

Nederlands
Français
Nederlands
Français

Doorgaan naar de huidige website