Stenen picknickset

De mooiste stenen picknicksets van HeBlad

Zet u in uw openbare ruimte een picknickset zeer, dan wilt u dat deze er niet alleen mooi uitziet, maar ook zeer duurzaam is. HeBlad is gespecialiseerd op dit gebied. Wij vervaardigen meerdere modellen stenen picknickset, die een verrijking zijn voor elk park, speeltuin of schoolplein.

Voor een picknickset steen gebruiken als materiaal

Wij hebben er jaren geleden voor gekozen om steen te gebruiken als materiaal voor ons straat- en parkmeubilair. Die keuze was snel gemaakt. Steen is per slot van rekening onverwoestbaar, maar als het op de juiste manier bewerkt is ziet het er toch strak en stijlvol uit. Neem bijvoorbeeld onze stenen picknickset Romana. Voor deze in drie uitvoeringen verkrijgbare picknickset steen gebruiken was een logische keuze. Op deze manier konden we de set namelijk uit een enkel stuk beton gieten, waardoor de set geheel onverwoestbaar is. Hij bestaat uit een tafel, vier banken en een onderplaat. Dankzij deze onderplaat staat de picknickset op elke ondergrond zo stevig als een huis.

Andere modellen stenen picknicksets

De Romana is niet de enige stenen picknickset die we voor u in de aanbieding hebben. We hebben onze standaard picknickset in verschillende uitvoeringen, in natuurlijk beton of antracietlak. We hebben daarnaast ook een ovalen picknickset, of een extra groot XL-model waar wel 24 personen tegelijk aan kunnen zetten. Voor elke wens staat er wel een stenen picknickset in ons assortiment. Deze sets komen we dan zelf met een van onze vrachtwagens bij u langs brengen. Hierna wordt de set door onze ervaren mensen gemonteerd. Ze doen dit werk al jaren, en hebben al door heel Europa ons straatmeubilair neergezet.

Meer informatie

Als u meer informatie wilt hebben over elke picknickset steen die we in de aanbieding hebben, dan vindt u op onze website alle gegevens die u nodig heeft. Klik in de knoppenbalk bovenaan het scherm op Picknicksets en u krijgt een foto-overzicht van alle modellen die we in het assortiment hebben. Kies een set die u aanspreekt en u ziet een gedetailleerd overzicht van alle beschikbare informatie over deze set. U vindt hier dan ook een productblad en een Detailtekening. U kunt ook vrijblijvend contact met ons opnemen. We kunnen dan samen bekijken wat uw wensen zijn en hoe we u van dienst kunnen zijn.

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.

Geachte bezoeker,

We hebben gedetecteerd dat u vanaf Nederland onze website bezoekt.

Selecteer de door u gewenste taal:

Nederlands

Doorgaan naar de huidige website
Sehr geehrter Besucher,

Wir haben feststellen können, dass Sie von Deutschland aus unsere Website besuchen.

Wählen Sie bitte Ihre gewünschte Sprache:

Deutsch
Nederlands

Fahren Sie mit der aktuellen Website
Kære besøger,

Vi kan se, at du besøger vores hjemmeside fra Danmark.

Vælg det ønskede sprog:

Dansk
Deutsch
Nederlands
English

Fortsæt til den nuværende hjemmeside
Dear visitor,

We have detected that you are visting our website from Great Britain.

Please select your preferred language:

English
Nederlands

Continue to current website.
Chère visiteur,

Nous avons détecté que vous êtes de la France visitez notre site Web.

Sélectionnez la langue que vous voulez:

Français
Nederlands

Continuez vers le site actuel.
Geachte bezoeker,

We hebben gedetecteerd dat u vanaf België onze website bezoekt.

Selecteer de door u gewenste taal:

Nederlands
Français
Nederlands
Français

Doorgaan naar de huidige website