Stenen bank

Mooie stenen banken van HeBlad

Wie zegt dat elke stenenbank in openbare ruimtes er exact hetzelfde uit moeten zien? Natuurlijk is het zo dat in het straatbeeld de meeste banken die u daar tegenkomt een variatie zijn op hetzelfde thema. De bekende houten bank met twee lange planken om op te zitten, en twee lange planken om tegenaan te leunen. Wij hebben echter een grote variatie aan stenen banken voor u in de aanbieding. Voor een mooie, stevige stenen bank moet u dan ook bij HeBlad zijn.

Verschillende soorten stenen banken

Op onze website hebben we een gevarieerd aanbod stenen banken. U kunt daarbij kiezen uit standaard betonnen banken die alleen uit beton bestaan, en onze deluxe stenen banken met een houten zitting. Deze zitting bestaat uit bamboehout met FSC keurmerk. Deze vorm van bamboe valt in de hoogste duurzaamheidsklasse. We hebben de stenenbank in verschillende kleuren, maar ook in verschillende vormen. We hebben bijvoorbeeld ook een ovalen stenen bank, alsmede een model dat we onze Boombank DeLuxe noemen. Bij dit model worden drie ovalen banken om een boom heen geplaatst, voor een verrassend effect in uw openbare ruimte.

Veiligheid voorop

Onze stenenbank is van stevig, massief beton gemaakt en heeft een gewicht van maar liefst 600 kilo. U begrijpt dan ook dat deze banken geheel vandalismebestendig zijn. Daarnaast hebben we er bewust voor gekozen om onze betonnen banken geen leuningen te geven. Om te beginnen willen kinderen nog wel eens op deze leuningen gaan zitten, wat als gevolg kan hebben dat ze hier afvallen. Daarnaast zouden vandalen met vereende krachten de leuning kunnen gebruiken als een soort hefboom en dan zo de bank omgooien. Als alternatief hiervoor hebben we wel een betonnen bank met onderplaat in ons assortiment. Deze stenen bank biedt gebruikers dan altijd een schone ruimte voor de bank, waar eventueel ook op gezeten kan worden.

Meer informatie

Voor meer informatie over ons assortiment banken kunt u op onze website kijken. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen. We staan altijd klaar om samen met u te kijken wat de mogelijkheden zijn. U kunt ook bij elke productpagina op de knop offerte drukken om van ons een offerte op maat te ontvangen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.

Geachte bezoeker,

We hebben gedetecteerd dat u vanaf Nederland onze website bezoekt.

Selecteer de door u gewenste taal:

Nederlands

Doorgaan naar de huidige website
Sehr geehrter Besucher,

Wir haben feststellen können, dass Sie von Deutschland aus unsere Website besuchen.

Wählen Sie bitte Ihre gewünschte Sprache:

Deutsch
Nederlands

Fahren Sie mit der aktuellen Website
Kære besøger,

Vi kan se, at du besøger vores hjemmeside fra Danmark.

Vælg det ønskede sprog:

Dansk
Deutsch
Nederlands
English

Fortsæt til den nuværende hjemmeside
Dear visitor,

We have detected that you are visting our website from Great Britain.

Please select your preferred language:

English
Nederlands

Continue to current website.
Chère visiteur,

Nous avons détecté que vous êtes de la France visitez notre site Web.

Sélectionnez la langue que vous voulez:

Français
Nederlands

Continuez vers le site actuel.
Geachte bezoeker,

We hebben gedetecteerd dat u vanaf België onze website bezoekt.

Selecteer de door u gewenste taal:

Nederlands
Français
Nederlands
Français

Doorgaan naar de huidige website