Schaaktafel buiten​

Wilt u de kinderen van uw school eens iets nieuws aanbieden op het schoolplein? Niet elk kind is er gek op om te voetballen of te schommelen, terwijl klimmen en klauteren ook niet elk kind aan zal spreken. We kunnen u dan aanraden om eens op onze website te kijken. HeBlad is een bedrijf dat zich specialiseert in producten voor op het schoolplein, in speeltuinen en andere openbare buitenruimtes. Niet alleen verkopen wij bijvoorbeeld onze populaire buiten tafeltennistafel, we hebben bijvoorbeeld ook een voetbaltafel voor buiten. Maar als u echt iets op het schoolplein wilt zetten dat een unieke toevoeging is, overweeg dan eens de aanschaf van onze buiten schaaktafel!

Een schaaktafel voor buiten

Het klinkt misschien apart: een schaaktafel buiten neerzetten. Maar eigenlijk is het een product dat kinderen ertoe aanzet om ook naar buiten te gaan als ze eens wat anders willen doen dan een actieve buitensport. Met onze onverwoestbare schaaktafel voor buiten biedt u ook iets aan voor de kinderen die hun hersens wel eens willen laten kraken op het schoolplein. De schaaktafel voor buiten van HeBlad is daarbij ook nog eens geheel onaantastbaar voor de elementen. Hij is gemaakt van een enkel blok beton, wat er voor zorgt dat hij niet zomaar even weggesleept kan worden door vandalen. Als onze schaaktafel buiten staat, dan blijft hij daar ook gegarandeerd staan!

De buitenproducten van HeBlad

Bij HeBlad willen we kinderen zoveel mogelijk stimuleren om buiten te genieten. Buitenlucht is goed voor kinderen en met onze producten, zoals de schaaktafel, tafeltennistafel en tafelvoetbaltafel, worden de kinderen gestimuleerd op meerdere vlakken. Niet alleen kunnen ze lekker spelen in de frisse buitenlucht, het is ook goed voor de sociale contacten om buiten te komen en hier met vriendjes te spelen. We kunnen u dan ook aanraden om eens een kijkje te nemen op onze website, of vrijblijvend contact met ons op te nemen. We vertellen u graag meer over onze producten. Op onze site kunt u ook een groot aantal referenties en foto's terugvinden van tevreden gebruikers.

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.

Geachte bezoeker,

We hebben gedetecteerd dat u vanaf Nederland onze website bezoekt.

Selecteer de door u gewenste taal:

Nederlands

Doorgaan naar de huidige website
Sehr geehrter Besucher,

Wir haben feststellen können, dass Sie von Deutschland aus unsere Website besuchen.

Wählen Sie bitte Ihre gewünschte Sprache:

Deutsch
Nederlands

Fahren Sie mit der aktuellen Website
Kære besøger,

Vi kan se, at du besøger vores hjemmeside fra Danmark.

Vælg det ønskede sprog:

Dansk
Deutsch
Nederlands
English

Fortsæt til den nuværende hjemmeside
Dear visitor,

We have detected that you are visting our website from Great Britain.

Please select your preferred language:

English
Nederlands

Continue to current website.
Chère visiteur,

Nous avons détecté que vous êtes de la France visitez notre site Web.

Sélectionnez la langue que vous voulez:

Français
Nederlands

Continuez vers le site actuel.
Geachte bezoeker,

We hebben gedetecteerd dat u vanaf België onze website bezoekt.

Selecteer de door u gewenste taal:

Nederlands
Français
Nederlands
Français

Doorgaan naar de huidige website