Pingpongtafel buiten

De beste buiten pingpongtafel is die van HeBlad

Als u op zoek bent naar een stevig buiten pingpongtafel, dan hoeft u niet verder te zoeken dan onze website. Hier vindt u al onze modellen, die door hun duurzaamheid en uitvoering garant staan voor vele uurtjes pingpongplezier. Zet een van onze tafels neer op uw schoolplein, in uw speeltuin of op een andere openbare plek, en er zullen spontaan toernooitjes worden opgestart.

Een pingpongtafel buiten neerzetten

Misschien denkt u nu even bij uzelf: pingpong is toch juist bij uitstek een binnensport? Als je een dergelijke tafel buiten neerzet, dan kan deze toch nooit de elementen aan? Daarom maakt HeBlad haar buiten pingpongtafel van het stevigste beton. Al onze tafels zijn uit een enkel stuk beton gegoten. Ja, ook het netje hoort bij hetzelfde stuk! Dit maakt onze tafels buitengewoon duurzaam. U hoeft er niet bang voor te zijn dat de weerelementen voor afbreuk aan de kwaliteit van de tafel zorgen, of dat deze kapot gaat als er per ongeluk een keer met een batje op geslagen wordt. Sterker nog, onze tafels zijn nagenoeg hufterproof en met geen mogelijkheid van hun plaats te krijgen!

Sport en spel in een enkele buiten pingpongtafel

Het is voor kinderen belangrijk om te bewegen. Niet alleen is het lichamelijk goed, ook voor hun hersens is even je lekker uitleven een belangrijk onderdeel van de dag. Even niet aan schoolwerk denken, maar gewoon op het schoolplein de zorgen van je afspelen. Een pingpongtafel buiten is een ideaal product om sport en spel met elkaar te combineren. Zet een pingpongtafel buiten op het schoolplein neer, en kinderen denken er helemaal niet aan dat ze goed bezig zijn, ze zullen zich helemaal op het spel storten. 

Pingpongtafels in verschillende uitvoeringen

HeBlad heeft verschillende uitvoeringen buiten pingpongtafels in het assortiment. We hebben de standaard rechthoekige pingpongtafel, in de kleuren naturel beton, groen en modern blauw. Voor op het schoolplein raden we ons model met de afgeronde hoeken aan. Met deze tafel bent u er zeker van dat het spel veilig blijft. Voor een extra spelelement hebben we ook een ronde tafeltennistafel. Deze voegt een nieuwe dimensie toe aan het spel en is net als de andere modellen verkrijgbaar in naturel beton, groen en blauw. Neem voor meer informatie over de tafels een kijkje op onze site, of neem vrijblijvend eens contact met ons op.

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.

Geachte bezoeker,

We hebben gedetecteerd dat u vanaf Nederland onze website bezoekt.

Selecteer de door u gewenste taal:

Nederlands

Doorgaan naar de huidige website
Sehr geehrter Besucher,

Wir haben feststellen können, dass Sie von Deutschland aus unsere Website besuchen.

Wählen Sie bitte Ihre gewünschte Sprache:

Deutsch
Nederlands

Fahren Sie mit der aktuellen Website
Kære besøger,

Vi kan se, at du besøger vores hjemmeside fra Danmark.

Vælg det ønskede sprog:

Dansk
Deutsch
Nederlands
English

Fortsæt til den nuværende hjemmeside
Dear visitor,

We have detected that you are visting our website from Great Britain.

Please select your preferred language:

English
Nederlands

Continue to current website.
Chère visiteur,

Nous avons détecté que vous êtes de la France visitez notre site Web.

Sélectionnez la langue que vous voulez:

Français
Nederlands

Continuez vers le site actuel.
Geachte bezoeker,

We hebben gedetecteerd dat u vanaf België onze website bezoekt.

Selecteer de door u gewenste taal:

Nederlands
Français
Nederlands
Français

Doorgaan naar de huidige website