Picknickbank

Meer variatie voor uw picknickbank

Als u zich buiten begeeft, in een park, of een bos, dan is de kans groot dat u daar banken tegenkomt die er allemaal zo'n beetje hetzelfde uitzien. Wij bij HeBlad proberen met onze modellen picknickbanken wat meer variatie aan het straatbeeld toe te voegen. We vervaardigen onze picknickbank van het beste materiaal: stevig, onverwoestbaar beton, al dan niet voorzien van bamboe planken voor de zitting.

Niet elke bank hoeft er hetzelfde uit te zien

Op onze site vindt u een aparte afdeling waar de picknickbanken te vinden zijn. Als u op deze pagina kijkt zult u zien dat het ons gelukt is veel variatie in de modellen aan te brengen. Deze variëren van onze strakke standaard betonnen bank, tot antracietkleurige modellen met leuningen en zittingen van bamboe. Alles bij elkaar hebben we 14 verschillende modellen in ons assortiment staan, waar zeker ook een model voor uw openbare ruimte bij moet zitten!

Een picknickbank van hoge kwaliteit

Onze modellen kenmerken zich door hun hoge kwaliteit. Ze zijn gemaakt van zeer stevig beton en daarom ook onmogelijk door vandalen omver te duwen of beschadigen. Maar, ondanks dat onze banken zo robuust zijn, zult u zien dat ze ook zeer comfortabel zijn. Vooral als u een van onze banken neemt die voorzien zijn van bamboe planken als zitting en rugleuning. Deze bamboe planken hebben het FSC keurmerk en daarnaast ook de hoogst verkrijgbare duurzaamheidsgraad. U weet dus dat u met een van onze banken een kwaliteitsproduct aanschaft.

Picknickbanken met volledige service

Heeft u interesse in een van onze picknickbanken? Dan kunt u hier op de website meer informatie over vinden. Uiteraard kunt u ook persoonlijk contact met ons opnemen, zodat we samen uw wensen kunnen bekijken. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u bijvoorbeeld precies vertellen wat voor ondergrond u nodig heeft voor een van onze producten, of welke van onze modellen het beste bij uw openbare ruimte past. Als u een beslissing heeft genomen, brengen wij de door u uitgekozen picknickbank met een van onze vrachtwagens naar u toe en zorgen we dat hij perfect wordt geïnstalleerd. Inmiddels staan onze banken en andere outdoor producten al door heel Europa. Op onze website kunt u foto's zien van vele verschillende plaatsen waar onze outdoor producten al een plekje hebben gevonden!

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.

Geachte bezoeker,

We hebben gedetecteerd dat u vanaf Nederland onze website bezoekt.

Selecteer de door u gewenste taal:

Nederlands

Doorgaan naar de huidige website
Sehr geehrter Besucher,

Wir haben feststellen können, dass Sie von Deutschland aus unsere Website besuchen.

Wählen Sie bitte Ihre gewünschte Sprache:

Deutsch
Nederlands

Fahren Sie mit der aktuellen Website
Kære besøger,

Vi kan se, at du besøger vores hjemmeside fra Danmark.

Vælg det ønskede sprog:

Dansk
Deutsch
Nederlands
English

Fortsæt til den nuværende hjemmeside
Dear visitor,

We have detected that you are visting our website from Great Britain.

Please select your preferred language:

English
Nederlands

Continue to current website.
Chère visiteur,

Nous avons détecté que vous êtes de la France visitez notre site Web.

Sélectionnez la langue que vous voulez:

Français
Nederlands

Continuez vers le site actuel.
Geachte bezoeker,

We hebben gedetecteerd dat u vanaf België onze website bezoekt.

Selecteer de door u gewenste taal:

Nederlands
Français
Nederlands
Français

Doorgaan naar de huidige website