Outdoor tafeltennistafel

Tafeltennissen in de open lucht

Misschien lijkt tafeltennis u een sport die bedoeld is om binnen te spelen, maar met een mooie, stevige outdoor tafeltennistafel van HeBlad wordt tafeltennis ook een erg leuke buitensport. Met een tafeltennistafel outdoor uitleven kan eenvoudig tot de mogelijkheden behoren.

Tafeltennistafels outdoor neerzetten

HeBlad is in 1994 begonnen met het vervaardigen van onze tafeltennistafel outdoor variant. Onze eerste tafel was een recreatieve wedstrijd tafel in de kleur groen. Net als al onze opvolgende tafels is deze tafel uit één stuk gemaakt. Het is gegoten beton, zelfs het netje is van is van hetzelfde stuk beton gemaakt. De tafel is groen gespoten met twee componenten lak, de witte lijnen zijn er opgeschilderd. U ziet, er is niks aan deze tafels dat er door weerselementen of vandalen afgebroken kan worden. Al snel wilden meerdere mensen een tafeltennistafel outdoor neerzetten en kregen we aanvragen uit niet alleen Nederland, maar ook andere Europese landen. We haakten in op dit succes met onze opvallende, blauwe tafel, de tafel met naturel betonlook en nieuwe uitvoeringen voor de tafel. Om te beginnen een kindvriendelijker tafel met afgeronde hoeken, die ideaal is voor op schoolpleinen en in speeltuinen, daarna ook nog een ronde tafel. Deze outdoor tafeltennistafel voegt een geheel nieuw spelelement toe!

Onze outdoor tafeltennistafel staat in heel Europa

Als we een ergens tafeltennistafels outdoor neer mogen zetten, dan doen we dit geheel zelf. Per slot van rekening is een van onze tafels bijna 1400 kilo zwaar, we hebben hier dan ook speciale vrachtwagens voor om dit te kunnen vervoeren. We doen dit door heel Nederland, maar rijden ook met onze tafels in de rest van Europa. U kunt ze al vinden in landen als België, Luxemburg, Duitsland, Engeland, Frankrijk en Denemarken. We zijn dan ook trots op de kwaliteit die we leveren, en blij dat mensen in zoveel verschillende landen van onze tafels genieten. We hebben jaarlijks een speciale wedstrijd waarbij scholen een tafel kunnen winnen voor op hun schoolplein. Meer informatie hierover vindt u elders op de site. Hier vindt u ook meer informatie over de verschillende tafels, alsmede over de andere outdoor producten die we in ons assortiment hebben. Naast tafeltennistafels outdoor neerzetten hebben we ook jarenlange ervaring in het vervaardigen van picknick-banken en -tafels, en verkopen we zelfs een outdoor tafelvoetbalspel! Genoeg redenen om eens vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.

Geachte bezoeker,

We hebben gedetecteerd dat u vanaf Nederland onze website bezoekt.

Selecteer de door u gewenste taal:

Nederlands

Doorgaan naar de huidige website
Sehr geehrter Besucher,

Wir haben feststellen können, dass Sie von Deutschland aus unsere Website besuchen.

Wählen Sie bitte Ihre gewünschte Sprache:

Deutsch
Nederlands

Fahren Sie mit der aktuellen Website
Kære besøger,

Vi kan se, at du besøger vores hjemmeside fra Danmark.

Vælg det ønskede sprog:

Dansk
Deutsch
Nederlands
English

Fortsæt til den nuværende hjemmeside
Dear visitor,

We have detected that you are visting our website from Great Britain.

Please select your preferred language:

English
Nederlands

Continue to current website.
Chère visiteur,

Nous avons détecté que vous êtes de la France visitez notre site Web.

Sélectionnez la langue que vous voulez:

Français
Nederlands

Continuez vers le site actuel.
Geachte bezoeker,

We hebben gedetecteerd dat u vanaf België onze website bezoekt.

Selecteer de door u gewenste taal:

Nederlands
Français
Nederlands
Français

Doorgaan naar de huidige website