Outdoor schaakspel​

Schaken is niet direct een sport waarbij je denkt aan frisse buitenlucht. Toch is dit met een outdoor schaakspel van HeBlad wel degelijk iets dat waarheid is geworden. Natuurlijk is het ook mogelijk om een normaal schaakbord mee naar buiten te nemen en hiermee aan de slag te gaan, maar onze outdoor schaaktafel is een prachtig product dat ook nog eens voor meerdere doeleinden te gebruiken is. Niet alleen is het een schaaktafel die praktisch onverwoestbaar is, het is ook nog eens een mooie picknicktafel. Net als de andere producten van HeBlad is ook onze schaaktafel vervaardigd uit een enkel stuk beton, wat het onmogelijk maakt voor vandalen om deze te beschadigen.

Een schaaktafel outdoor gebruiken

Op heel wat schoolpleinen en in speeltuinen in Nederland en ver daarbuiten zijn de producten van HeBlad terug te vinden. Naast onze schaaktafel hebben we onder andere ook onze populaire tafeltennistafel, een outdoor tafelvoetbalspel en een groot scala aan picknick tafels en banken. HeBlad heeft zich er op toegelegd om producten te producten die niet alleen functioneel en onverwoestbaar zijn, maar die er ook nog eens mooi uitzien. Met zo'n outdoor schaakspel van HeBlad maak je kinderen dan ook heel erg blij. Niet elk kind wil nu eenmaal naar buiten om te voetballen of wild te doen, er zijn ook genoeg kinderen die liever hun hersens een beetje inspannen, bijvoorbeeld met zo'n spannend potje schaak!

Een outdoor schaaktafel kopen bij HeBlad

Op onze website vindt u alle informatie die u maar nodig kunt hebben om tot een beslissing te komen over de aanschaf van onze schaaktafel voor outdoor gebruik. U vindt hier onder andere de maten en de gebruikte materialen. U kunt natuurlijk ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen als u nog extra vragen heeft. We vertellen u graag alles over onze producten, prijzen en voorwaarden. We zouden graag eens met u brainstormen over de mogelijkheden die we u te bieden hebben om uw schoolplein of speeltuin nog aantrekkelijker te maken. HeBlad heeft jarenlange ervaring op dit gebied en gebruikt die graag om ook voor u aan de slag te gaan!

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.

Geachte bezoeker,

We hebben gedetecteerd dat u vanaf Nederland onze website bezoekt.

Selecteer de door u gewenste taal:

Nederlands

Doorgaan naar de huidige website
Sehr geehrter Besucher,

Wir haben feststellen können, dass Sie von Deutschland aus unsere Website besuchen.

Wählen Sie bitte Ihre gewünschte Sprache:

Deutsch
Nederlands

Fahren Sie mit der aktuellen Website
Kære besøger,

Vi kan se, at du besøger vores hjemmeside fra Danmark.

Vælg det ønskede sprog:

Dansk
Deutsch
Nederlands
English

Fortsæt til den nuværende hjemmeside
Dear visitor,

We have detected that you are visting our website from Great Britain.

Please select your preferred language:

English
Nederlands

Continue to current website.
Chère visiteur,

Nous avons détecté que vous êtes de la France visitez notre site Web.

Sélectionnez la langue que vous voulez:

Français
Nederlands

Continuez vers le site actuel.
Geachte bezoeker,

We hebben gedetecteerd dat u vanaf België onze website bezoekt.

Selecteer de door u gewenste taal:

Nederlands
Français
Nederlands
Français

Doorgaan naar de huidige website