Outdoor pingpongtafel

Outdoor pingpongtafels van HeBlad

Voor een mooie outdoor pingpongtafel waar u jarenlang plezier aan kunt beleven, bent u op de goede website terechtgekomen. HeBlad is een bedrijf dat al jarenlang ervaring heeft met pingpongtafels outdoor geschikt maken. We weten hoe je een goede pingpongtafel outdoor speelbaar maakt, waar kinderen niet alleen met veel plezier op kunt spelen, maar die ook nagenoeg hufterproof is. Onze tafels staan dan ook niet voor niets door heel Europa op schoolpleinen, in parken en in speeltuinen!

De beste pingpongtafels outdoor

Het blijft een leuk spelletje om te spelen: tafeltennis. Al vele generaties kunnen van deze sport genieten. Een indoor pingpongtafel is alleen niet altijd even handig. Deze moet steeds opnieuw opgezet worden, of neemt ruimte in als u besluit de tafel permanent in uw ruimte te laten staan. Een outdoor pingpongtafel brengt dat probleem niet met zich mee. Er is altijd wel een plekje op uw schoolplein of andere openbare ruimte voor een mooie pingpongtafel, die tegen alle weersomstandigheden bestand is. Wij vervaardigen onze tafels van materiaal dat tegen een stootje kan. Sterker nog: we garanderen dat onze tafels elke storm aankunnen en nagenoeg hufterproof zijn!

Pingpongtafels outdoor gebruiken

In 1994 vervaardigden we onze eerste betonnen pingpongtafel. Dit was een rechthoekig, groen model dat er uitzag als de pingpongtafels die we allemaal nog wel uit onze jeugd kennen. Inmiddels hebben we ook vele andere modellen in ons assortiment. Neem ons opvallende blauwe model, dat net als de groene versie ook te krijgen is in een tafel met afgeronde hoeken voor extra veiligheid. Tot slot hebben we ook een volledig ronde outdoor pingpongtafel. Deze tafel geeft een geheel nieuwe draai aan het spelletje. Alle drie de verschillende uitvoeringen zijn ook te verkrijgen in de kleur naturel beton. Door hun neutrale kleur is onze pingpongtafel outdoor ook te gebruiken als picknicktafel.

Meer informatie over onze pingpongtafel outdoor gebruiken

Voor meer informatie kunt u eens een kijkje nemen op deze website. Per model vindt u hier alle informatie die u nodig heeft. U kunt ook met een enkele druk op de knop Offerte vrijblijvend een prijsindicatie aanvragen. Een onderdeel van onze site waar we erg trots op zijn is onze sectie met referenties. We hebben foto's van vele verschillende installaties van onze pingpongtafels, waar u op kunt zien hoe onze tafels er uitzien op schoolpleinen door heel Europa!

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.

Geachte bezoeker,

We hebben gedetecteerd dat u vanaf Nederland onze website bezoekt.

Selecteer de door u gewenste taal:

Nederlands

Doorgaan naar de huidige website
Sehr geehrter Besucher,

Wir haben feststellen können, dass Sie von Deutschland aus unsere Website besuchen.

Wählen Sie bitte Ihre gewünschte Sprache:

Deutsch
Nederlands

Fahren Sie mit der aktuellen Website
Kære besøger,

Vi kan se, at du besøger vores hjemmeside fra Danmark.

Vælg det ønskede sprog:

Dansk
Deutsch
Nederlands
English

Fortsæt til den nuværende hjemmeside
Dear visitor,

We have detected that you are visting our website from Great Britain.

Please select your preferred language:

English
Nederlands

Continue to current website.
Chère visiteur,

Nous avons détecté que vous êtes de la France visitez notre site Web.

Sélectionnez la langue que vous voulez:

Français
Nederlands

Continuez vers le site actuel.
Geachte bezoeker,

We hebben gedetecteerd dat u vanaf België onze website bezoekt.

Selecteer de door u gewenste taal:

Nederlands
Français
Nederlands
Français

Doorgaan naar de huidige website