Betonnen bank

Stevige betonnen banken voor uw openbare ruimte

Een mooie zitbank is een onmisbaar onderdeel van elke openbare ruimte. Maar ondanks dat er zoveel verschillende soorten openbare ruimtes zijn, zijn de banken die daar staan meestal identiek aan elkaar. Bij HeBlad hebben we daar de oplossing voor. We hebben een groot assortiment betonnen banken beschikbaar.

Betonnen banken bij HeBlad

Voor een mooie betonnen bank is HeBlad uw beste optie. Wij verkopen deze banken in een ruim scala aan verschillende modellen. Daar komt bij dat onze banken door het gebruikte materiaal onverwoestbaar zijn. Desondanks zijn ze ook zeer comfortabel en zien ze er mooi uit. Elke betonnen bank van HeBlad is een verrijking voor uw schoolplein, park of speeltuin!

Parkbanken van het stevigste materiaal

Als u bij ons een betonnen bank aanschaft, dan kunt u er zeker van zijn dat u een bank in huis haalt die lang mee kan. Al onze banken zijn gemaakt van ijzersterk beton. Dit is niet alleen sterk, maar ook heel zwaar. U hoeft er dan ook niet bang voor te zijn dat er iemand met uw bank aan de haal gaat! We hebben ook modellen met bamboe planken op de zittingen en leuning. Deze planken zijn van de hoogste kwaliteit duurzaam hout. We maken deze planken zogenaamd 'onzichtbaar' vast aan de bank, zodoende zijn ze ook geheel vandalismebestendig.

Diverse modellen banken

We hebben een groot aantal verschillende modellen. Ons meest basic model is onze Betonbank Standaard, die bestaat uit een mooi strak stuk beton. We verkopen dit model met of zonder bamboe planken. Daarnaast hebben we ook een ovalen uitvoering. We verkopen deze banken ook in hoogwaardige antracietlak, of met een grote onderplaat. Door deze onderplaat staat de bank nog steviger op zijn plek, maar is het ook makkelijk om er omheen te maaien. We hebben dan tot slot nog onze speciale boombanken, waarbij er drie ovalen banken om een boom heen geplaatst worden voor een extra, speels effect.

Meer informatie

Voor meer informatie over onze banken kunt u altijd contact met ons opnemen. Samen kunnen we dan bekijken welk model het beste in uw openbare ruimte past. Als u op onze website een productpagina heeft gevonden van een bank die u aanspreekt, kunt u met een druk op de knop eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. Op de productpagina's vindt u ook zeer uitgebreide informatie over de betonnen banken.

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.

Geachte bezoeker,

We hebben gedetecteerd dat u vanaf Nederland onze website bezoekt.

Selecteer de door u gewenste taal:

Nederlands

Doorgaan naar de huidige website
Sehr geehrter Besucher,

Wir haben feststellen können, dass Sie von Deutschland aus unsere Website besuchen.

Wählen Sie bitte Ihre gewünschte Sprache:

Deutsch
Nederlands

Fahren Sie mit der aktuellen Website
Kære besøger,

Vi kan se, at du besøger vores hjemmeside fra Danmark.

Vælg det ønskede sprog:

Dansk
Deutsch
Nederlands
English

Fortsæt til den nuværende hjemmeside
Dear visitor,

We have detected that you are visting our website from Great Britain.

Please select your preferred language:

English
Nederlands

Continue to current website.
Chère visiteur,

Nous avons détecté que vous êtes de la France visitez notre site Web.

Sélectionnez la langue que vous voulez:

Français
Nederlands

Continuez vers le site actuel.
Geachte bezoeker,

We hebben gedetecteerd dat u vanaf België onze website bezoekt.

Selecteer de door u gewenste taal:

Nederlands
Français
Nederlands
Français

Doorgaan naar de huidige website