Betonnen zitelementen

HeBlad voor de mooiste betonnen zitelementen

Is uw schoolplein, park of andere openbare ruimte toe aan een nieuw betonnen zitelement? HeBlad heeft een groot assortiment stevige, aantrekkelijke betonnen zitelementen in het assortiment. We hebben jarenlange ervaring met het bewerken van beton tot zitelementen en ander straatmeubilair. Hierdoor weten we hoe je een betonnen zitelement maakt dat er elegant uitziet, maar dat toch totaal onverwoestbaar is.

Waarom HeBlad voor haar zitelementen beton gebruikt

Er zijn meerdere manieren om een parkbank te maken. U kent ongetwijfeld de modellen wel die van ijzer en hout zijn gemaakt. Wij hebben er voor gekozen voor onze zitelementen beton te gebruiken. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee. Om te beginnen is beton een zeer stevig materiaal, dat door vandalen niet zomaar beschadigd kan worden. Daarnaast is een betonnen bank uitermate zwaar, zodat hij niet zomaar weggehaald kan worden. We hebben meerdere klanten die onze banken voor hun etalage hebben gezet om zo ramkraken te kunnen voorkomen! Tot slot zijn we van mening dat beton er gewoon lekker strak uitziet. Onze banken zijn een verrijking voor elke openbare ruimte!

Groot assortiment betonnen zitelementen

Als u een betonnen zitelement wilt plaatsen, dan hebben wij een gevarieerd assortiment waar u uit kunt kiezen. Ons meest basic model is de Betonbank Standaard. Dit is een bankje uit een stuk naturel beton, dat prima te combineren is met een van onze pingpongtafels of picknicksets. Maar we hebben ook banken die voorzien zijn van een bamboe leuning of zitting, ovalen banken, en banken die bewerkt zijn met een hoogwaardige antracietlak. Stuk voor stuk banken die ijzersterk en duurzaam gemaakt zijn, zodat u er verder eigenlijk geen omkijken meer naar heeft. Onze betonnen zitelementen staan al door heel Europa!

Voor meer informatie

Als u meer informatie wilt hebben over onze zitelementen beton, dan vindt u op onze website uitgebreide informatie per model. U vindt hier de afmetingen, maar ook een productblad en detailtekeningen van elk model in ons assortiment. Uiteraard kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We kunnen dan samen bekijken welk betonnen zitelement het beste bij uw openbare ruimte past. Heeft u een zitelement, of een van onze andere producten, uitgekozen? Dan zorgen wij ervoor dat deze met een van onze vrachtwagens bij u wordt afgeleverd. Uiteraard zorgen wij dan ook voor de volledige installatie van het product.

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.

Geachte bezoeker,

We hebben gedetecteerd dat u vanaf Nederland onze website bezoekt.

Selecteer de door u gewenste taal:

Nederlands

Doorgaan naar de huidige website
Sehr geehrter Besucher,

Wir haben feststellen können, dass Sie von Deutschland aus unsere Website besuchen.

Wählen Sie bitte Ihre gewünschte Sprache:

Deutsch
Nederlands

Fahren Sie mit der aktuellen Website
Kære besøger,

Vi kan se, at du besøger vores hjemmeside fra Danmark.

Vælg det ønskede sprog:

Dansk
Deutsch
Nederlands
English

Fortsæt til den nuværende hjemmeside
Dear visitor,

We have detected that you are visting our website from Great Britain.

Please select your preferred language:

English
Nederlands

Continue to current website.
Chère visiteur,

Nous avons détecté que vous êtes de la France visitez notre site Web.

Sélectionnez la langue que vous voulez:

Français
Nederlands

Continuez vers le site actuel.
Geachte bezoeker,

We hebben gedetecteerd dat u vanaf België onze website bezoekt.

Selecteer de door u gewenste taal:

Nederlands
Français
Nederlands
Français

Doorgaan naar de huidige website